ZDRAVLJEVITAMIN koji je neophodan ukoliko želite da SMRŠATE!



Osim glavnih nutritivnih sastojaka, pokazalo se da vitamin D zauzima bitno mjesto, naročito u vezi sa očuvanjem ženskog zdravlja, piše “Informer“…

Ovaj vitamin podstiče proizvodnju kalcijuma, održava zdravlje kostiju, uspješno se bori protiv anksioznosti, a nova istraživanja kažu da utiče na mršavljenje.

Osim glavnih nutritivnih sastojaka, pokazalo se da vitamin D zauzima bitno mjesto, naročito u vezi sa očuvanjem ženskog zdravlja, piše “Informer“… Ovaj vitamin podstiče proizvodnju kalcijuma, održava zdravlje kostiju, uspješno se bori protiv anksioznosti, a nova istraživanja kažu da utiče na mršavljenje. “

Ukoliko želite da smršate, uzimajte svakodnevno vitamin D neposredno prije obroka. On najbolje djeluje u kombinaciji sa mastima, jer razgrađuje masnoće u ljudskom organizmu”, ističe dijetetičarka Keri Kliford.

Ona dodaje da se najefikasniji rezultati postižu ukoliko ga konzumirate uz doručak koji bi, po pravilu, trebalo da bude najobilniji obrok u toku dana. “Istraživanja u vezi sa vitaminom D kontinuirano rastu, a osim njegove najpoznatije uloge u očuvanju zdravlja kostiju, ovaj vitamin pomaže i u održavanju zdravlja svih ćelija u organizmu, blagotvorno utiče na mnoge funkcije mozga, jača imunitet, i pospješuje rad metabolizma”, zaključuje Kliford.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives