ZAŠTO DA BACATE PARE NA TABLETE ZA VISOK KRVNI PRITISAK I HOLESTEROL KADA NAJBOLJI LIJEK IMATE U SVOJOJ KUĆI!Za svaku bolest ima lijek, samo je potrebno znati koji ej odgovarajući za nju.

U vašem domu se nalaze mnogi korisni sastojci, koje vjerujemo niakda nebi iskoristili za neku mješaivnu jer niste upućeni u njihova korisna svojstva.

 Danas ćemo podijeliti sa vama mješaivnu koja će vam pomoći da snizite krvni pritisak i holesterol , a sastojci koji će vam biti potrebni za pravljenje su sljedeći lako dostupni:   –          1 mala kašika meda   –          Malo izrendanog đumbira   –          1 mala kašika jabukovog sirćeta   –          1 čehno bijelog luka   –          Šoka limunovog soka  

 Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a evo i koji:  

Priprema ne može biti jednostavnija, a sve što će biti potrebno jeste da gore navedene sastojke ubacite u blender, a zatim da ih dobro izmiksate. Kada ste to uradili vaša mješavina je spremna za konzumaciju.   Ova mješavina se uzima dva puta na dan i to po jendu kašiku ujutru, prije doručka, i uveće, prije većere.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives