Vaša jetra, pluća i mozak su puni ALUMINIJUMA: Jedini način da ga uklonite jeste da jedete OVO!Vaša jetra, pluća i mozak su puni ALUMINIJUMA: Jedini način da ga uklonite jeste da jedete OVO! On se pohranjuje u našem tijelu i akumulira s vremenom u našim bubrezima, mozgu, plućima, jetri i štitnjači što čini ogromne štete na naše zdravlje.

 Razlozi zašto bi trebali eliminirati aluminij iz svog života  Oštećuje vaš središnji živčani sistem Aluminij može oštetiti mozak. Oduzima tijelu magnezij, kalcij i željezo Akumulira u koštano tkivo, što rezultira u slabljenju kosti.

Uzrokuje oksidativni stres na stanice u cijelom tijelu, uzrokujući oštećenja DNK i starenja.Aluminij je jedan od najzastupljenijih metala na zemlji, i to je stvarno teško u potpunosti izbjeći. Međutim, možete poduzeti određene korake kako bi ga izbjegli, kao što je korištenje posuđa bez aluminija, izbjegavajte prerađenu hranu, itd Namirnice koje uklanjaju teške metale: Luk, zelene alge, češnjak, čičak, sok od mrkve i zeleni čaj novonovo.info


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives