POMIJEŠALA JE BANANU, PIVO I JOŠ 2 SASTOJKA A ONDA JE SVE TO NAMAZALA NA GLAVU. POSLE SAMO NEDELJU DANA NIJE MOGLA DA VJERUJE ŠTA SE DEŠAVA SA NJENOM KOSOM!



Ukoliko ste i vi jedna od osoba što ima problema sa opadanjem kose i ne znate kako da taj problem riješite na potpuno prirodan način, nemojte se brinuti jer vam mi donosimo idealan recept za to.  

Več kod kuće možete napraviti masku koja će obnoviti vašu kosu u potpunosti i uz čiju pomoć će opadanje napokon prestati.  

Sve što će vam biti potrebno za pravljenje ove čudotvorne maske koja će regenerisati vašu kosu su sljedeći lako dostupni sastojci:   –          1 žumance   –          ½ banane   –          ½ čaše piva   –          Malo organskog meda    

 Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a evo i koji:   Sve što će biti potrebno jeste da sve gore navedene sastojke ubacite u blender, a zatim da ih dobro izmiksate. Nakon toga dobivenom maskom namašite prvo područja koja su vam najkritičnija, a zatim i ostala.

Vjerovtano ćete osjetiti toplinu kada stavite masku, ali nemojte brinuti jer je to dobar znak. Držite masku pola sata, a zatim kosu operite na uobičajen način.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives