Ova kiselina je prijeki lijek za oštećenje hrskavice i kostiju

s-2

Od svih znakova starenja, jedna od najmanje ugodnih jesu smanjenje savitljivih spojeva na tijelu.

 Na primjer, loša koljena i starenje kože koje se može danas efikasno liječiti lijekom pod nazivom hijaluronske kiseline (HA).

“Ova tvar je puna veziva poput bjelanjka, samo ne toliko debela”, kaže Jason Theodosakis, liječnik i koautor lijeka za artritis . “U zglobovima, ona radi za ublažavanje pokreta i apsorbira učinak.” U licu , daje volumen kože i oblik. Hijaluronska kiselina dolazi u dodatku u obliku injekcije.

Neki ljudi kažu da osim amortiziranja zglobova i popunjavanja bora, oblik tableta, posebno, može također pomoći da se žive duže. Hijaluronska kiselina je postala velika vijest prije nekoliko godina kada ga je FDA odobrila za liječenje artritisa koljena. A dobra vijest je da za razliku od mnogih drugih vrsta artritisa terapije, prilikom prve primjene saznat ćete vrlo brzo je li to radi za vas, odnosno, da li djeluje.

“Ako će to pomoći, trebali biste početi osjećati bolje u roku od nekoliko tjedana”, kaže Theodosakis. Dakle, posavjetujte se sa svojim ljekarom i pitajte za hijaluronsku kiselinu ako imate sličan problem sa ovom bolešću, ili se posavjetujte sa farmaceutom.  

Izvor: pozivitno.info


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives