EVO KAKO ĆE TE SE OSLOBODITI PROBLEMA SA GIHTOM ZA SVA VREMENA UZ POMOČ OVOG SNAŽNOG PRIRODNOG LIJEKAGiht je jako čest problem ko ljudi, ali pretežno kod starijih osoba. On se pojavljuje kada se mokračna kiselina počne graditi u krvi, tačnije kada bubrezi nisu u mogučnosti da izbace sve otpade kroz urin.  

Neki od simptoma gihta su crvenilo, toplina, neočekivana bol i nježnost.   Pomoću ovog nevjerovatnog recept za sva vremena možete izliječiti giht.  

Sastojci koji će vam biti potrebni za pravljenje mješavine su sljedeći lako dostupni:

   –          1-inčni svježi korijen đumbira ili 2-3 kašičice đumbira u prahu   –          1-2 kašičice u prahu kurkume   –          1 šolja soka od višanja   –          1 ananas   –          Med   –          Posuda s tijesnim poklopcem   –          Sito   –          Procesor za hranu i mješalica    

Priprema se na sljedeći način:   Ananas oguliti i isjeći na komade, te ubaciti u blender, izblendirati, a zatim ubaciti i sok od višnje, đumbir i kurkumu. Mješavinu staviti u posudu, zatvoriti i odložiti u hladnjak da odstoji 10 dana. U mješavinu možete ubaciti i malo meda ukoliko želite da dobijete bolji ukus.   Svaki dan uzimati mješavinu.


0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives