Utrljajte ovaj prirodni sastojak na BRADAVICU i ona će nestati u tren oka!



Ako imate probleme sa kožom, tj. bradavice koje se pojavlju na raznim mjestima, možete ih riješiti na prirodan način.



Naravno, ne radiite ništa na svoju ruku, dok ne utvrditee da se radi o običnim, bezopasnim bradavicama. Ako se radi o drugom tipu bradavica, otiđite doktoru i on će ih riješiti, nemojte vi.

Ono što se može uraditi jeste da utrljajte vrlo malo jabukovog sirćeta na bradavicu, pomiješanog sa vodom (sirće je veoma jako i zato se uvijek razblažuje s vodom). Nakon nekoliko dana bradavica će spasti.

Nemojte zdravlje kože olako shvatati i vosdte računa o njoj. Zdrava ishrana je ključna, jer ćete tako zaštiti svoj imunitet i nećevam se se pojavljivati razne izrasline.

Dodatni savjeti:

Problemi sa kožom se mogu javiti i zbog izlaganja suncu bez zaštite,a ono što ih još stvara jeste solarijum. Tada će vam se javiti brojne fleke po čitavom tijelu.

Odlazak u solarijum biste trebali izbjegavati jer to zračenje uništava vašu kožu, stvara mrlje na njoj, a još izaziva rak kože.

Nipošto se nemojte se namazati uljima, pa izložiti suncu. Namažite se kremom, a uljem možete isključivo poslije sunčanja. Ne pretjerujte sa izlaganjem suncu, dovoljno je 15 minuta dnevno.

Rak kože-melanom je veoma opasno oboljenje. Nemojte sebi dozvoliti da zbog želje za tenom obolite. I da, trebali biste znati da preplanulost nije u modi.







lijekizprirode.com

0 komentari:

Pokreće Blogger.
Menu :

Archives